loading...

Sanjate o tome da imate vlastito plovilo…ostvariti san nikada nije bilo lakše.
Nudimo vam charter managment program koji vam omogućava vlastito plovilo uz minimalne troškove.

Što je charter managment program:

Charter managment program podrazumijeva poslovni odnos između vas kao vlasnika plovila i nas kao baze i booking agenta. Najvažnije za Vas i za Vaše plovilo je da imate pravog partnera, nekoga tko će Vaše plovilo gledati kao svoje i besprijekorno ga održavati. Kako bi Vaše plovilo dobro poslovalo te nosilo dobit razgranali smo mrežu renomiranih agenata i stvorili bazu brojnih vjernih stalnih gostiju. Trebate odbrati plovilo koje želite kupiti, mi ćemo vam pružiti nužnu pomoć i podršku pri kupovini, uvozu i transportu. Kad plovilo stigne u bazu mi preuzimamo održavanje i booking, a vaše je samo da izaberete termine kad sami želite koristit plovilo.

Charter managment program vam omogućava vlastito plovilo uz:
 • minimalnu investiciju
 • dodatne prihode od charter najma
 • redovito i profesionalno održavanje vašeg plovila
 • korištenje plovila za vlastite potrebe bez naknade takozvani „ vlasnički tjedan“
 • nakon otplatnog razdoblja vrijednost kvalitetno očuvanog plovilo
Podjela charter prihoda:

Vlasnik od 65% prihoda financira:
 • Godišnji vez
 • Osiguranje
 • Održavanje plovila
 • Leasing

Agencija od 35 % prihoda financira:
 • Agencijsku proviziju agenata
 • Promociju i marketing plovila
 • Prihvat i smještaj gostiju na plovilo


Korak po korak...

 1. Kontaktirajte nas, zajedno ćemo razmotriti  vaše želje i mogućnosti
 2. Odabir plovila…odabrati jedrilicu, katamaran ili nešto treće na kraju je vaša odluka. Mi ćemo vam ipak pomoći preporukom o najtraženijim i najprofitabilnijim plovilima kako bi vam se kupnja uistinu isplatila, te ćemo za vas sastavit program otplate željenog plovila.  Vlasnik plovila možete biti kao pravna ili privatna osoba EU.
 3. Odabir knjigovodstvenog ureda…bez obzira bili vlasnik kao pravna ili privatna osoba trebat ćete usluge knjigovodstvenog ureda koji će za vas pratiti financijski dio posla
 4. Kupnja plovila…plovilo možete financirati na različite načine: kredit, leasing ili gotovina. Najbolji i najučestaliji način je leasing. U kupnji sudjelujete u visini 25% vrijednosti plovila dok je ostatak podijeljen u jednake mjesečne ili kvartalne rate.
 5. Uvoz i transport…
 6. Održavanje …kad plovilo stigne u bazu mi preuzimamo sve obveze oko ishodovanja potrebne dokumentacije za obavljanje djelatnosti chartera prema zakonima RH, kao i sve poslove vezane za održavanje i opremu plovila. Svi poslovi se izvode u suglasnosti i u dogovoru s vlasnikom. Kvalitetno i stručno održavanje uz pažljivo ulaganje nešto je čime se mi osobito ponosimo. Plovila u našoj floti su dokaz kvalitete našeg rada.
 7. Stanje plovila nakon otplatnog razdoblja… stručno i kontinuirano održavanje i briga za vaše plovilo garancija su da ćete nakon otplatnog razdoblja imati očuvano i vrijedno plovilo. Plovila koja su u našoj floti od prvog dana i nakon pet, šest i više godina izgledaju besprijekorno.
 8. Vlasnički tjedan…vlasnik ima pravo koristiti plovilo prema dogovoru u sezoni s rezervacijom unaprijed i sve slobodne tjedne kad plovilo nije bookirano za goste. Vlasnika korištenje plovila ne košta ništa, potrebno je samo platiti čišćenje, pripremu plovila i boravišnu pristojbu, odabrati termin i uživati.